torstai 25. kesäkuuta 2009

Ikea ostoslista

Ikean reissu sitten varmistui. Anoppi nimittäin kyseli olisimmeko halukkaita lähtemään hänen kaverikseen joku päivä olihan se meillä tosiaan suunnitteilla muutenkin. Näillä näkymin lähdetään ensi viikolla kohti Haaparantaa. Odotan kyllä jo muutaman muuhunkin liikkeeseen pääsyä ;)

Ostettavaa olisi vaikka kuinka mutta hieman pitää rajoittaa kiitos ikuisen rahapulan. Joitain pieniä hankintoja on kuitenkin listalla:

Keittiöön pulloille, tölkeille ym.

Eteisen seinään kaipaisin jotain johon nakata auton avaimet, aurinkolasit ym. Tämä saattaisi olla ratkaisu.

Tällä hetkellä kylpyhuoneesta puuttuu kokonaan suihkuverho. Viimeksi meillä oli käytössä räikeän vihreä verho mutta nyt kaipaan jotain rauhallista ja neutraalia.

Lisäksi näitä pyyhkeitä aion haalia lisää. Meillä löytyy kyseistä sarjaa valkoisena, mustana, vihreänä ja pinkkinä. Haluaisin, että kaikkia värejä löytyisi tarpeeksi jotta aina kerrallaan kylpyhuoneeseen saisi tiettyä väriä.

Nämä tabletit pitää päästä paikan päälle katsomaan. Kuvassa näyttävät kivalta mutta saa nähdä millaiset todellisuudessa ovat. 

Ja tietenkin kenkälaatikoita! Kenkiä on siunaantunut sen verran paljon, etteivät ne yksinkertaisesti mahdu nöpöttämään kaapissa siistissä rivissä vierekkäin. Kengät on siis laitettava laatikoihin ja pinottava.

Siinä ainakin ensi alkuun tärkeimmät. Saa nähdä mitä todellisuudessa tarttuu mukaan :D

1 kommentti:

Keke kirjoitti...

Mielenkiintoiselta näytti ostoslistasi. Mä niiiiiin haaveilen et päästäs muuttaa tästä pois ja saisin mennä Ikeaan kotiostoksille..Tähän rupukämpppään ei innosta mitään ees enää hankkia=)Ike on kyl huippupaikka=)