tiistai 29. syyskuuta 2009

Matkakuumetta

Olemme miehen kanssa jo muutaman kuukauden miettineet minnepäin maailmaa veri vetäisi seuraavaksi. Monta hyvää vaihtoehtoa on keksitty mutta mikään niistä ei ole tällä hetkellä tuntunut "pakkopäästä" kohteelta. Muutama päivä sitten sen keksin: Istanbul! Sinne haluan ja mies innostui asiasta myös. Jos siis pääsisimme toteuttamaan ulkomaan matkan keväällä/alkukesästä olisi kohde luultavammin tämä.

Kenelläkään kokemuksia paikasta?

5 kommenttia:

Keke kirjoitti...

Toivottavasti matkanne toteutuu! Varmasti mahtava matkakohde!

Ja ai niin..tuo koru on todella kaunis tossa alemmassa postauksessa!! Aivan ihana!!!!

Anttis kirjoitti...

Keke: Toivotaan. Reissu on tietenkin kiinni niistä kahdesta eli lomista ja rahatilanteesta. Mutta kovasti aion tehdä työtä sen eteen, että reissu onnistuisi!

minea kirjoitti...

Vippe kirjoittaa ainakin puolet -blogissaan Istanbulin matkastaan, käy ihmeessä lukemassa :) http://www.ainakinpuolet.blogspot.com/

Mun topten listalle Istanbul ei pääse, vierastan jotenkin sitä kulttuuria. Oon just sellainen umpitollo länsimaalainen, että suhteellisesti, jos olisin jenkki, kyselisin euroopassakin että "which state are we in?" ja kummastelisin kun kaikki ei puhukaan amerikkaa vaan maailmassa on monia kieliä... Mutta en yhtään epäile, etteikö sinne voisi tehdä mieletöntä ja kulttuuririkasta reissua! Toivottavasti toteutuu!

Dis kirjoitti...

Mielenkiintoinen matkakohde. Tsemppiä reissun suunnitteluun ja korttia odotan matkalta ; )

Anttis kirjoitti...

minea: Kiitos paljon linkistä! Kävin heti lukemassa.

Dis: Varsinkin mielenkiintoinen..minä kun en oikein ole niitä rantalomaihmisiä :D