tiistai 29. syyskuuta 2009

Rukousnauha

Tänään kotiin tultua huomasin ebay ostokseni saapuneen. Rukousnauha/krusifiksi -miksi sitä haluaakaan sanoa. Koru oli luonnossa vielä kauniinpi kuin myyntikuvissa!

8 kommenttia:

minea kirjoitti...

On kyllä kaunis. Käytätkö ristiä ihan vain koruna vai onko sillä sulle joku muukin, uskonnollinen merkitys?

Anttis kirjoitti...

minea: Toivottavasti et loukkaannu mutta jätän vastaamatta tähän kysymykseen. Politiikka ja uskonto ovat niitä asioita joihin en halua blogissani puuttua -varmoja riidan aiheita ;)

Anonyymi kirjoitti...

Fiksu veto :) nuohan ne on ne aiheet, jotka yleensä aiheuttavat riitaa, tosin on kait joku saanut shampootestauksestaankin väittelyn aikaseksi..?
Olen monesti miettinyt, mitä opiskelet? Ilmesesti yliopistossa kun gradua teet, mutta millä alalla?

t.tiiu

Anttis kirjoitti...

Anonyymi: Jep. Ihanpa juuri sen takia jätän nuo aiheet rauhaan. Jos shamppoostakin saadaan riita aiheeksi niin entäs sitten esim. uskonnosta :D Joudun myös tuottamaan pettymyksen tuon opiskelukyselyn suhteen. Ihan oman yksityisyyteni suojaksi kerron vain sen, että yliopistossa opiskelen mutta en mitä ;) Jääköön arvoitukseksi.

minea kirjoitti...

Ymmärrän täysin, joskus vain olisi mukava keskustella siitäkin aiheesta. Ehkä sille on oma aikansa ja paikkansa :) Kummallista, miten noista aiheista puhuttaessa ihmiset unohtavat suvaitsevaisuutensa ja keskustelutaidot. Itsellenikin kyllä käy joskus näin, tosin yritän huomata sen itsessäni, jotta voin tehdä asialle jotakin :)

Dis kirjoitti...

Kaunis! Juuri tuollaisesta haaveilen itsekin <3

Ps. lällällää, mutta mä tiedän mitä Anttis opiskelee ; D

Anttis kirjoitti...

minea: Mielenkiintoisia aiheita mutta en luota siihen, että varsinkaan näin julkisella foorumilla aikaan saatu keskustelu olisi kovinkaan rakentavaa kaikkien osalta.

Dis: No niinpäs raksuseni tiedät ;)

silkkikengät kirjoitti...

Aivan ihana koru! Taisin ihastua blogisi banneriin ja nimeen <3