torstai 1. lokakuuta 2009

Omenakaurapaistos


Tätä olen himoinnut jo muutaman viikon ja viimein sain itsestäni irti sen verran, että tekaisin kyseistä herkkua jälkiruuaksi.

Omenakaurapaistos

10 kpl omenoita
 
3 dl kaurahiutaleita
 
100 g voita

1dl maitoa 
 
0.5 dl  sokeria

 kanelia

Kuori omenat ja pilko ne pieneksi matalaan vuokaan. Ripottele omenien päälle reilusti kanelia.
Sulata kattilassa voi ja sekoita kaurahiutaleet, maito ja sokeri joukkoon.


Paista 200 asteessa uunin ala/keskitasolla n. 30 min.




3 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Näyttää hyvältä, taidankin tehdä tuota tänään ystävilleni kun tulevat kylään! Mietinkin juuri että mitä ihmettä sitä tarjoaisi, jotain mahdollisimman iisiä...kiitos, keksit puolestani!:)

Anttis kirjoitti...

Sarona: Tuo on kyllä helppo ja hyvä resepti :)

Keke kirjoitti...

Toi on varmasti NIIIN hyvää!!!=) jaksaisinpa itekin leipoa=)