keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Koukussa tigeihin?

Siltä ainakin vaikuttaa. Shamppoon ja ripsarin vedellessä viimeisiä täydensin varastoja tigi-tilauksella. Tuo ripsari on muuten uusin suosikkini -olen käyttänyt sitä nyt puolisen vuotta ja tykkään kovasti. Shamppoo on uusi tuttavuus -odotan innolla, että pääsen testaamaan sitä.

2 kommenttia:

minea kirjoitti...

Näitkö kun jossain blogissa (-olisiko ollu Ostolakossa) oli vähän aikaa sitten ripsimissikisat? Sen jälkeen on ihmiset kuvailleet silmiään muissakin blogeissa. Vähän ällöö joo, mutta kertoo aika hyvin ripsarista kun ottaa ennen ja jälkeen kuvat. Kuvissa siis ihan pelkkä silmä eikä muuta. Jos siis jaksat, niin esittele toki, miksi tuo Tigin ripsari on niin hyvä? Eka kertaa kuulen että sitä on olemassa edes. Mun kestoluottosuosikki on L'oréalin Lash Architect, mutta haluaisin löytää jonkun uuden, luonnollisemman lopputuloksen antavan, mutta jossa ois yhtä hyvä harja ja vahva väri.

Onpa ironista, jätän aina tuote-esittelypostaukset lukematta ja nyt toivon sellaista :D

Anttis kirjoitti...

minea: Minäkin olen kyseisen postauksen lukenut ja varsinkin siinä tapauksessa kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa :D Muistan, että yritin keväällä vastaavaa temppua juuri tuon ripsarin kanssa mutta romu kameramme ei suostunut yhteistyöhön -mutta voihan sitä yrittää :)