keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Tunnelmointia

Koneeltani löytyy kasapäin kauniita kuvia joita olen poiminut sieltä ja täältä. Tänään nämä sopivat tunnelmaan loistavasti. Pari kynttilää palamaan ja viltin mutkaan juomaan kuumaa kaakaota. Vielä kun sataisi lunta...

5 kommenttia:

minea kirjoitti...

Nää sun kuvakollaasit on ihan superkivoja.

Muistathan aina mainita erikseen ettei kuvat ole sun ottamia toivoo moraalipoliisi. (Oon saanu jostain hirmuisen pelon tekijänoikeuksien rikkomista koskien, ihan järjetöntä, mutta ulotan tän näköjään jo muidenkin blogeihin. Mutta kun mua huolestuttaa, että joku alkaa urputtaa sulle! Tiedän, ei huolta ja asiahan ei oikeasti edes kuulu minulle... Tykkään vain pistää nenäni joka soppaan.)

Anttis kirjoitti...

minea: Ihan oikeassa olet. Yleensä olen pyrkinyt merkkamaan kuviin lähteen mistä ne on otettu mutta nämä kuvat on tallennettu koneen kätköihin aikapäiviä sitten ilman tietoa siitä, mistä ovat alunperin. Hetken mietin, että laitanko kuvia tänne sen takia olenkaan.

ninna kirjoitti...

Herkullisen näköistä kaakaota!! Kuvasi ovat rauhoittavia, levollisia ja piristävät päivää :) Tänään taidan herkutella kaakaolla ja käpertyä viltin alle takkatulen räiskyessä lukemaan kirjaa..

Anttis kirjoitti...

ninna: Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta :)

Linnea kirjoitti...

Sama täällä,kuvia on vaikka muille jakaa, eikä oikein tiedäkään mihin joka väliin niitä änkisi. Tuo ylin kuva on itsellänikin. Se on aivan yli ihana!