keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Makuuhuoneen sisustus jatkuu

Makuuhuoneen sisustus jatkui tänään päiväpeitteen hankinnalla. Vanha rumilus saa poistua tämän tieltä:Olen tätä Koodin päiväpeitettä katsellut Hobbyhallilta jo hyvän tovin. Nyt peite oli alennuksessa joten pitihän se saada. Peiton kääntöpuoli on valkoinen joten tämä ratkaisee hyvin ongelmani siitä ostaako harmaa vai valkoinen päiväpeite. Seuraavaksi pitäisi sitten ruveta miettimään uutta sänkyä. Tai luultavammin ostamme runkopatjat joustinpatjojen kaveriksi ja mies saa rakennella siihen sitten päädyn -sopivaa kun ei kaupoista tunnu löytyvän.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kysäistä, että oletko varma, että kääntöpuoli on valkoinen? Olen itsekin katsellut tätä peittoa ja harmitti, kun valkoiset oli myyty jo loppuun. Jos kääntöpuoli harmaassa todella on valkoinen, ongelmani on ratkaistu :)

Anttis kirjoitti...

Anonyymi: Pohdin itsekkin onko näin kun myös tuota valkoista versiota löytyi. Mutta ainakin kuvissa tuo peitto oli taitettuna ja kääntöpuoli oli valkoinen. Harmitus on kyllä suuri jos näin ei olekkaan. Äh..nyt rupesi jänskättämään onkohan se sittenkään!

Anonyymi kirjoitti...

Kuvan perusteella tosiaan näytti, että valkoinen olisi. Minä pistin myös peiton tilaukseen. Palautan sitten, jos sattuu olemaan harmaa molemmilta puolilta. Pidetään peukut pystyssä :)

Anttis kirjoitti...

Anonyymi: Näin pitää tehdä. Minullakin idea tuossa peitossa oli juuri se, että voin vaihdella puolia fiiliksen ja muiden tekstiilien mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Laitoin viestiä Hobbyhallin asiakaspalveluun. Peitto on harmaa molemmilta puolilta. Voihan räkä :/
Kuvassa on kaksi erillistä peittoa ja pahoittelivat, että kuva on harhaanjohtava.

Anttis kirjoitti...

Voi itku! Ja minulla se jo postissa odottelisi. Juuri kun ajattelin että täydellinen päiväpeitto olisi löytynyt. Noh..pitää katsoa pidänkö peiton vai en.