keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Testissä: Elf

Elf pakettini saapui ja olen päässyt hieman testailemaan tuotteita. Tässäpä alustavia kokemuksia:Huulikiillot

Plumping Lip Glaze: Ihan mukava peruskiilto. Kihelmöi ensi alkuun huulia mutta mitään turvottavaa vaikutusta ym. en suuremmin huomannut. Väriä tulee vähänlaisesti purkista joten sitä saa laittaa useamman kerran.

Candy Shop Lip Gloss: Tämä on suosikkini! Ihana pakkaus ja herkullinen tuoksu. Koostumus jotain huulikiillon ja huulirasvan välimaastosta. Miinusta kovasta koostumuksesta jota ei noin vain sormenpäällä pyyhkäisemällä saa irti purkista.
Shimmerit 

Sekä Shimmering Facial Whip että All over color stick olivat molemmat ihan mukavia tuotteita. Pigmenttiä oli sen verran kun tarvitsikin  ja kesto ok. Voiteet olisivat voineet levitä vain hieman paremmin. Ajoivat asiansa kuitenkin siinä missä joku kalliimpikin tuote.Luomivärit.

Liquid Eyeshadow: Mitä kuraa! Ei nimeksikään pigmenttiä ja levitettävyys surkea -väri vain pyöri möykkynä luomella. Tämän voi aivan suorilta nakata roskiin.

Duo Eye Shadow Cream: Parempi kuin edeltävä. Pigmenttiä kuitenkin harmittavan vähän varsinkin vaaleissa sävyissä. Levitettävyys ok. Kesto ei kovin kummoinen.

Ei kommentteja: