Jipii! Viimeinkin on perjantai. Takana on aika kaoottinen ja pitkä työpäivä jonka aikana on saanut purra hammasta kerran jos toisenkin. Viikonloppu tulee siis tarpeeseen. Tänään tiedossa on rentouttava koti-ilta: paellaa, pari lasia viiniä ja paremman puoliskon seurasta nauttimista.
Paella
500 g katkarapuja
7 dl kanalientä
1 kpl sipuli
2 kpl broilerinfilesuikale
1 kpl punainen paprika (pieni)
2 kpl tomaattia
1 dl valkoviini
1 tl valkosipulirouhe
1⁄2 g sahrami
3 dl basmatiriisiä
1 dl herneitä
150 g simpukoita
oliiviöljyä
cyannepippuria
suolaa
7 dl kanalientä
1 kpl sipuli
2 kpl broilerinfilesuikale
1 kpl punainen paprika (pieni)
2 kpl tomaattia
1 dl valkoviini
1 tl valkosipulirouhe
1⁄2 g sahrami
3 dl basmatiriisiä
1 dl herneitä
150 g simpukoita
oliiviöljyä
cyannepippuria
suolaa
Paloittele paprika.
Kuori katkaravut. Keitä katkarunkuoria kanaliemesssä 10 min.
Kuulota miedosti sipuli ja valkosipuli oliiviöljyssä paistinpannulla. Lisää broilerisuikaleet sekä paloiteltu paprika.
Lisää paloitellut tomaatit, viini sekä sahrami.
Sekoita seos.
Lisää riisi.
Lisää kanaliemi siivilän läpi (siivilöi katkaravun kuoret pois)
Kypsennä pannulla 15-25 min lisäten vettä tarvittaessa.
Lisää simpukat, herneet ja katkaravut.
Mausta suolalla ja cyannepippurilla
Kuori katkaravut. Keitä katkarunkuoria kanaliemesssä 10 min.
Kuulota miedosti sipuli ja valkosipuli oliiviöljyssä paistinpannulla. Lisää broilerisuikaleet sekä paloiteltu paprika.
Lisää paloitellut tomaatit, viini sekä sahrami.
Sekoita seos.
Lisää riisi.
Lisää kanaliemi siivilän läpi (siivilöi katkaravun kuoret pois)
Kypsennä pannulla 15-25 min lisäten vettä tarvittaessa.
Lisää simpukat, herneet ja katkaravut.
Mausta suolalla ja cyannepippurilla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti