perjantai 24. syyskuuta 2010

Mielipiteitä?

Mainitsinkin jo tuossa tv-taso postauksen yhteydessä, että mieleni tekisi vaihtaa kaikki olohuoneen/keittiön kalusteet valkoisiin..tai siis oikeastaan maalata vanhat valkoisiksi. Mies rupesikin heti suunnittelemaan tekemänsä sohvapöydän maalausta. Minä vielä mietin, miltä pöytä näyttäisi sen jälkeen. Mitä olette mieltä? Maalata vai ei? Pöytä on siis tämä:


Kuvat vanhalta asunnolta sohvapöydän ensimmäistä kertaa kotiutuessa.

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Tuon jopa voiskin maalata, kun kerta miehes on sen tehnyt eli varmastikkin on täyspuuta, niin jos kyllästyy tai harmistuu valkoiseen, niin sen voi hioa takaisin puulle =D

Mulla sama ongelma vanhan tv-tason kanssa, se vaan on viilutettu, mokomakin. Se ei kuitenkaan ollut sieltä halvimmasta päästä niin mietin onko hyvä ratkaisu maalata valkoiseksi, vaiko ostaa uusi ja viedä tuo vanha sitten yläkerran valmistuessa sinne.

Mutta kyllä, maalatkaa vain tuo pöytä, ihanan mallinen btw =)

Hanna kirjoitti...

Itse pidän tuollaisesta tummasta puusta valkoista enemmän. Tietysti valkoinen sopisi paremmin tuon ihanan uuden tv-tason kanssa... Ei helppoa. Mutta malliltaan pöytä sopii olemaan kumman värinen vain.

Hanna

Anttis kirjoitti...

-H: Täysipuuta on tosiaan joten mikään ongelma tuota ei ole maalta. Ja mieskin kyllä totesi, että jos ei lopputulos miellytä niin aina sen voi käsitellä uudestaan. Muutoinkin pinta on sen verran kulunut, että pinnan käsittely on edessä kuitenkin.

Hanna: Minäkin kyllä tykkään pöydän väristä mutta nyt tuntuu, että asunnon vaaletessa se riitelee muiden huonekalujen kanssa.

Viivi Elämää vanhassa kansakoulussa kirjoitti...

Itse olen kyllä aika paljon kaikkea uhkarohkeasti maalannut. mm ruokapöydän puunvärisen pinnan ( oli aikaisemmin tummaa puuta) Olohuoneen vanhan sohvapöydän valkoiseksi ynnä muuta!

Nyt onnellisesti KAIKKI huonekalut hohtavat valkoisuuttaan, tekstiileillä meillä väriä lisäillään :)

Eli summasummaarum, rohkeasti sutimaan!

Anttis kirjoitti...

Viivi: Ruokapöytää olen muuten myös katsellut..josko senkin maalaisi..? Meillä on ruskeat tuolit ja valkoisen kanssa saisi aikaan kivan kontrastin.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Millä tuo olohuoneen pöytä on käsitelty? Joko olet sen maalannut ja millainen siitä tuli? Itselläni olisi sama projekti edessä, meillä myös mieheni tekemiä huonekaluja, jotka halauaisin valkoisiksi.